TEFAF & the City

14 t/m 24 maart 2019

Tijdens The European Fine Art Fair (TEFAF Maastricht) in het MECC is Maastricht nog meer de plek voor bijzondere ontmoetingen tussen mensen met een hart voor kunst, cultuur en de mooie dingen in het leven. En die kunnen tijdens, voor en na hun bezoek aan de TEFAF volop hun hart ophalen. Want naast TEFAF bruisen de stad en Euregio met spraakmakende exposities, theater en muziekproducties, adembenemende dansvoorstellingen en speciale evenementen. Wat is er te doen, waar moet je zijn en wat mag je absoluut niet missen tijdens TEFAF in Maastricht en de Euregio? Het volledige aanbod is te vinden op www.tefafandthecity.nl.

MONTAGE 2019 JONGEN VIOOL.jpg

MONTAGE 2019 GOUVERNEUR.jpg

Heb je de nieuwe campagnebeelden van TEFAF & the City al gezien? Nadat de TEFAF in 2018 bijtekende om de komende 10 jaar in Maastricht te blijven is de samenwerking verder geïntensiveerd. Nog nooit is de draagkracht zo groot geweest bij de samenwerkende partijen;  de culturele instanties, Gemeente Maastricht, Provincie Limburg, MECC, Chapeau, Stichting Samenwerkende Hotels Maastricht, Centrummanagement, TEFAF en Maastricht Marketing.

Leontien Mees, directeur Maastricht Marketing: “De kracht van de campagne die wij ontwikkelden, zit in het vermogen om samen te werken. Wij positioneren de hele stad als plek waar kwaliteit van leven de standaard is en daar is cultuur uiteraard een essentieel onderdeel van. Patrick van Maris: “In 2018 hebben we getekend voor een tienjarige samenwerking met het MECC, de stad Maastricht en de Provincie Limburg met de gezamenlijke ambitie om een omgeving te creëren waarin de beurs verder kan groeien en ontwikkelen. Onze band met Maastricht is sterk en deze campagne is een van de manieren deze samenwerking verder te versterken."


De nieuwe campagnebeelden brengen letterlijk TEFAF en Maastricht dichter bij elkaar. Maar wat zie je nu eigenlijk?

Het portret ‘Governor of Maastricht from 1632 – 1637’ is te zien bij The Weiss Gallery (op TEFAF) i.c.m. het Stadhuis

Het portret 'Acrobat with violin' is te zien bij galerie Bottegantica (op TEFAF i.c.m. 'An Oriental Alabaster vase filled with different flowers, resting on a base, on which children are shown in bas-relief' te zien bij galerie Talabardon & Gautier (op TEFAF). Met de Sint Servaasbrug en het Bonnefantenmuseum op de achtergrond.

Het portret ‘Young lady with a pink ribbon’ is te zien bij galerie ÅMELLS op TEFAF Maastricht i.c.m. de basilieken van Maastricht.

De credits voor de campagnebeelden gaan naar ontwerpbureau Zuiderlicht en fotograaf Hugo Thomassen.

MONTAGE 2019 VROUW.jpg