Foto Mariakapel2.jpg
Foto Mariakapel2.jpg

New Page


SCROLL DOWN

New Page


CAMPAGNES

Gedurende het jaar creëren we verschillende campagnes. Daarbij houden we vast aan onze marketing & communicatie strategie. Ongelooflijk uiteenlopende campagnes, maar allemaal met als doel om Maastricht onwaarschijnlijk spannend te maken én te houden! 

 

MAASTRICHT MIDWEEKEND

Deze campagne heeft als doel het kortverblijf van de bezoekers gedurende de week te stimuleren en een compleet andere beleving te creëren. Door een samenwerking met Centrummanagement Maastricht en de ondernemers van Maastricht, is een speciaal aanbod ontstaan waar de bezoeker exclusief gebruik van kan maken. Van zondag t/m donderdag voelt Maastricht net een beetje anders. Hip & happening, met toch die rust en ruimte. Het accent ligt hierbij op extra service en persoonlijke aandacht. Bezoekers kunnen het complete midweekend boeken via de door ons ontwikkelde website.
BEKIJK

DE MAASTRICHT VLAAI

Het Bourgondische en gastvrije karakter van Maastricht heeft fooddesigner Annelies Hermsen samen met 5 Maastrichtse kwaliteitsbakkers en 5 bekende Maastrichtenaren vertaald in 5 onovertroffen en authentieke smaken. Dit komt allemaal samen in één Maastricht vlaai. En dat is niet iets waar alleen maar Maastrichtenaren van mogen genieten. Maastricht deelt graag haar eigenzinnige vlaai-ambacht (en cultuur) met de rest van Nederland. 
BEKIJK

 
magisch-maastricht-2017-bereikbaarheid.jpg

MAGISCH MAASTRICHT

In 2016 & 2017 heeft Maastricht Marketing in samenwerking met verschillende partijen, zoals Stichting Winterevents, Magisch Maastricht op het Vrijthof tot stand laten komen. Ook dit jaar wordt december weer een betoverende maand in Maastricht. Tijdens deze feestelijke maand worden tevens andere activiteiten georganiseerd. Zoals Magisch Cultuurfestival én de Magische lichtroute. Elke dag een betoverende dag!

Van 1 december 2018 t/m 1 januari 2019 ontdek je weer Magisch Maastricht. De kerstmarkt op het Vrijthof, het winters plezier op de pleinen, de openingstijden en de talrijke lichtjes die de stad versieren. 

Bezoek de Kerstman tijdens Magisch Maastricht in zijn knusse huis of maak een schaatspirouette op het Vrijthof. Tijdens het Magisch Cultuur Festival spelen theater-, dans- en muziekgezelschappen op verschillende hotspots in de stad.
BEKIJK

Impressie Magisch Maastricht

© Sarah Leonora

 

HOEVEEL MAASTRICHT ZIT ER IN JOU?

Je hoort steeds vaker dat Maastrichtenaren in hun jongere jaren naar de Randstad verhuizen en na een paar jaar weer de kriebels krijgen om terug te komen. Dat Maastrichtse gevoel blijft bij de meeste mensen écht zitten. Maar Maastricht zit ook in de bezoekers. Typische herinneringen die veel bezoekers van Maastricht bijblijven. Het Bourgondische, maar ook zeker de relaxte en soms 'langzame' mentaliteit. Alles op 't gemak. 

Met dit in ons achterhoofd, komen leuke, en soms ludieke campagnes tot stand. We vertellen het verhaal van authentieke Maastrichtenaren en bezoekers in een serie van mooie fotoreportages met pakkende teksten. Maastricht. Full of stories, you'll love it!
Meer over deze campagne volgt snel!