maastricht-wyck-maas-citytrip-rechtstraat.jpeg
maastricht-wyck-maas-citytrip-rechtstraat.jpeg

Campagnes


SCROLL DOWN

Campagnes


CAMPAGNES

Gedurende het jaar creëren we verschillende campagnes. Daarbij houden we vast aan onze marketing & communicatie strategie. Ongelooflijk uiteenlopende campagnes, maar allemaal met als doel om Maastricht onwaarschijnlijk spannend te maken én te houden! 

 

TEFAF & the City

Tijdens The European Fine Art Fair (TEFAF) in het MECC is Maastricht nog meer de plek voor bijzondere ontmoetingen tussen mensen met een hart voor kunst, cultuur en de mooie dingen in het leven. En die kunnen tijdens, voor of na hun bezoek aan de TEFAF volop hun hart ophalen. Want ook de stad en Euregio bruisen door spraakmakende exposities, theater en muziekproducties, adembenemende dansvoorstellingen en speciale evenementen. Wat is er te doen, waar moet je zijn en wat mag je absoluut niet missen tijdens TEFAF in Maastricht en de regio? Dat ontdek je op www.tefafandthecity.nl.
BEKIJK HIER HOE DE BEELDEN TOT STAND KWAMEN

MONTAGE 2019 JONGEN VIOOL.jpg
 

MAASTRICHT MIDWEEKEND

Deze campagne heeft als doel het kortverblijf van de bezoekers gedurende de week te stimuleren en een compleet andere beleving te creëren. Door een samenwerking met Centrummanagement Maastricht en de ondernemers van Maastricht, is een speciaal aanbod ontstaan waar de bezoeker exclusief gebruik van kan maken. Van zondag t/m donderdag voelt Maastricht net een beetje anders. Hip & happening, met toch die rust en ruimte. Het accent ligt hierbij op extra service en persoonlijke aandacht. Bezoekers kunnen het complete midweekend boeken via de door ons ontwikkelde website.
BEKIJK

 

MAGISCH MAASTRICHT

Maastricht staat de hele maand december in het teken van magie. Sfeerlicht is er in overvloed. In bomen en gebouwen. Zelfs de kleinste boetieks geven op memorabele wijze licht. Het Vrijthof is de plek waar heel Maastricht samenkomt om de winter te vieren. Met een reuzenrad, een idyllische ‘Almhütte’, 900 m² overdekt kunstijs, een kerstmarkt met warme chocolademelk, Limburgse vlaai en andere verleidingen uit de streek die lonken.

Maar er is nog veel meer; van een kerststallenroute, een magische stadswandeling tot mini-verrassingsconcerten en tentoonstellingen. Vier de winter in Maastricht!
BEKIJK

magisch-maastricht-hugo-thomassen-vrouw-met-lichtjes-vaag-in-achtergrond.jpg
 

EN VERDER…

DE MAASTRICHT VLAAI

Het Bourgondische en gastvrije karakter van Maastricht heeft fooddesigner Annelies Hermsen samen met 5 Maastrichtse kwaliteitsbakkers en 5 bekende Maastrichtenaren vertaald in 5 onovertroffen en authentieke smaken. Dit komt allemaal samen in één Maastricht vlaai. En dat is niet iets waar alleen maar Maastrichtenaren van mogen genieten. Maastricht deelt graag haar eigenzinnige vlaai-ambacht (en cultuur) met de rest van Nederland. 
BEKIJK

G2HP1701060792.jpg