VVV Maastricht 8181.jpg
VVV Maastricht 8181.jpg

New Page


SCROLL DOWN

New Page


Maastricht Marketing verbindt!
Wij bemiddelen tussen jou als ondernemer en de bezoeker. Met jouw steun lever je op verschillende manieren een bijdrage aan de promotie van Maastricht. Hoe beter we Maastricht op de kaart zetten, zowel nationaal als internationaal, hoe meer succes je als ondernemer ervaart! Mooie resultaten die alleen met een sterke samenwerking tot stand kunnen komen. 

Word lid!
Als lid van Maastricht Marketing ben je deel van een grote groep ambitieuze ondernemers. Ieder met z'n eigen ervaring en branche. Maar allemaal met hetzelfde doel: Maastricht onwaarschijnlijk spannend te maken én houden. Met natuurlijk als resultaat meer zichtbaarheid en succes voor jou als ondernemer. De bijdrage voor dit lidmaatschap wordt afgestemd op basis van de grootte van je bedrijf en het soort onderneming.


VVV CADEAUBONNEN


RELATIEMANAGER
INGE VAN MEER

“Ik ben de linking pin tussen Maastricht Marketing en de ondernemers uit de stad en de regio. Ik geloof in samenwerken en krachten bundelen. Op die manier bouwen we een sterk merk Maastricht".

Stuur Inge een e-mail of bel +31 (0)43 328 0864

Maastricht Marketing Portret_eighty8things_HR-84.jpg

PRESENTATIE KENNISSESSIE 11 SEPTEMBER

Download hier de presentatie van de afgelopen kennissessie bij Teaching Hotel Chateau Bethlehem. 


BEZOEKMAASTRICHT.NL

Vanaf 2017 is bezoekmaastricht.nl dé website over Maastricht. Een geheel nieuwe manier om Maastricht te ontdekken, voor bezoekers én bewoners. Geweldig voor jullie als ondernemer om je op de allerbeste manier aan de bezoekers te laten zien! Grijp die kans, ga aan de slag; er is ontzettend veel mogelijk


HANDIGE DOWNLOADS

Klik hier voor de Dropbox van Maastricht Marketing

Hier vind je handige informatie, zoals de mediakits, lidmaatschapsbrochures, de toolkit voor
Maastricht Midweekend en een handleiding voor de loginpagina. Overzichtelijk te downloaden!