VVV Maastricht 8181.jpg
VVV Maastricht 8181.jpg

New Page


SCROLL DOWN

New Page


PARTICIPANTEN

Samen werken we aan het merk Maastricht
Als lid van Maastricht Marketing ben jij deel van een grote groep ambitieuze ondernemers. Ieder met z'n eigen ervaring en branche. Met jouw steun lever je op verschillende manieren een bijdrage aan de promotie van Maastricht. De stad waarvan we houden.

Samen met jou maken we het verschil. Samen houden we de economie draaiende. Hoe beter wij Maastricht op de kaart zetten, zowel nationaal als internationaal, hoe meer succes jij als ondernemer ervaart! Mooie resultaten die we alleen samen kunnen realiseren.

Samen brengen we het merk Maastricht tot leven. Samen bouwen we aan dé Europese hoofdstad van het goede leven.

Bouw jij mee?
Als lid van Maastricht Marketing ben je deel van een grote groep ambitieuze ondernemers. Ieder met z'n eigen ervaring en branche. Maar allemaal met hetzelfde doel: Maastricht onwaarschijnlijk spannend te maken én houden. Met natuurlijk als resultaat meer zichtbaarheid en succes voor jou als ondernemer. De bijdrage voor dit lidmaatschap wordt afgestemd op basis van de grootte van je bedrijf en het soort onderneming.

Wil je lid worden of heb je vragen over je huidige lidmaatschap? Neem dan contact op met onze relatiemanager Laura Janssen.

Stuur Laura een e-mail of bel +31 (0)43 328 0864

Portret 2018_eighty8things_LR_1.jpg

BEZOEKMAASTRICHT.NL

Dé manier om Maastricht te ontdekken, voor bezoekers en bewoners, nationaal en internationaal. Geweldig voor jullie als ondernemer om je op de allerbeste manier aan de bezoekers te laten zien! Grijp die kans, ga aan de slag; er is ontzettend veel mogelijk.


LEDENPAGINA AANPASSEN

Download dan de handige handleiding om je ledenpagina('s) in te richten. 


HANDIGE DOWNLOADS

Klik hier voor de Dropbox van Maastricht Marketing

Hier vind je handige informatie, zoals de mediakits, lidmaatschapsbrochures, de toolkit voor
Maastricht Midweekend en een handleiding voor de loginpagina. Overzichtelijk te downloaden! CITY GUIDE 2019

Wil je city guides bestellen voor jouw onderneming? Neem dan contact op met Laura Janssen.